in

Transportul în comun are de recuperat 26 miliarde lei de la Primăria Călăraşi

ali-trans-com-calarasiCompania de transport în comun, Ali Trans Com, se află într-o situaţie delicată, după ce Primăria municipiului Călăraşi, datorează către firmă, încă de anul trecut, 26 de miliarde de lei vechi.

Administratorul societăţii, Costel Feldioreanu, a declarat pentru www.infomuntenia.ro, că anul trecut făcuse un program de investiţii care prevedea achiziţionarea a 10 autobuze noi, pentru transportul călătorilor pe liniile de transport din municipiul Călăraşi. Din cauza datoriilor pe care Primăria le are faţă de societatea sa, Feldioreanu spune că nu a completat parcul auto decât cu şase autobuze noi, marca MAN, cu grad de poluare Euro 4.

Proprietarul Ali Trans Com spune că anul acesta va mai cumpăra încă patru autobuze noi, dar numai în situaţia în care-şi primeşte banii de la Primărie. Costel Feldioreanu este nemulţumit că de fiecare dată, se invocă tot felul de motive pentru a-i fi întârziate plăţile. Acesta mai spune că dacă societatea sa nu ar fi avut şi alte domenii de activitate, transportul în comun din Călăraşi ar fi fost în pericol de faliment.

Marius STROE | infomuntenia.ro