Un bărbat din Dragalina şi-a dat foc, singur, la casă

În data de 05.12.2010, ora 21.02, două echipaje specializate din cadrul Secţiei de pompieri Dragalina au fost solicitate să intervină pe raza localităţii, pe strada Viselor, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie,  proprietate individuală, aparţinând lui Marian B., anunţă Biroul de presă al ISU Barbu Stirbei Calarasi.

La sosirea pompierilor profesionişti, incendiul se manifesta cu violenţă la nivelul mai multor camere ale locuinţei. Potrivit primelor cercetări ale pompierilor profesionişti efectuate la locul intervenţiei, incendiul a fost provocat de Marian B., care  a folosit intenţionat o sursă de aprindere pentru a-şi incendia casa în care locuia.

Pompierii profesionişti au intervenit în acest caz cu două autospeciale şi au lichidat incendiul în aproximativ 45 de minute de luptă cu flăcările. salvând bunuri materiale în valoare de aproximativ 150.000 de lei, valoarea bunurilor materiale distruse de incendiu fiind estimată la suma de aproximativ 5.000 de lei.  În incendiu au ars elemente de mobilier, aparatură electronică şi electrocasnică şi aproximativ 40 kg de materiale textile, totodată fiind deterioraţi pereţii din 3 camere ale locuinţei.

Unii au citit și asta: