Un copil de 13 ani a spart şase apartamente din Calarasi

Cercetările efectuate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Călăraşi în urma mai multor sesizări ale cetăţenilor, care vizau spargerea apartamentelor şi sustragerea de bunuri, au condus la identificarea suspectului de comiterea faptelor, în persoana unui minor de 13 ani, din Municipiul Constanţa, anunţă Biroul de Presă al IPJ Calarasi.

C. CIPRIAN, de 13 ani, este cercetat în 6 dosare penale înregistrate la Poliţia Municipiului Călăraşi pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Poliţiştii au stabilit că, în perioada 04 – 05 septembrie a.c., acesta s-a deplasat cu trenul din Constanţa în Călăraşi şi a pătruns prin efracţie în apartamente, situate la parterul blocurilor, şi în case de pe raza Municipiului Călăraşi.

Suspectul a profitat de faptul că proprietarii au lăsat ferestrele deschise, la parterul imobilelor, sau a forţat închiderea acestora, şi a sustras din interior obiecte mici, precum bijuterii din aur şi argint, telefoane mobile, bani şi aparate foto.

Minorul a recunoscut săvârşirea faptelor şi a declarat că bunurile sustrase au fost comercializate pe raza Municipiului Constanţa. Cercetările sunt continuate de poliţiştii de investigaţii criminale pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a suspectului şi recuperarea prejudiciului cauzat.

Unii au citit și asta: