Un nou single Manuel Riva – Sacred Touch (feat.Misha Miller)

Stii cum e atunci când te bucuri de ceva ce-ţi umple sufletul, până ajungi la senzaţia de “Mhm, Mhm”? Manuel Riva ştie şi mai bine! Dj-ul român care are în palmares piese incluse în seturile artiştilor de renume precum Tiesto, Sam Feldt, Oliver Heldens, Ummet Ozcan, sau Cosmic Gate, lansează noul său single, Sacred Touch.

Piesa, o colaborare cu Misha Miller, face parte din următorul album al artistului, material ce va fi lansat în toamna acestui an.

“Pe Misha Miller am cunoscut-o in tabara de creatie TIMC, iar in momentul in care am inceput sa lucram impreuna, am inteles imediat ca ea este cea mai potrivita pentru < Sacred Touch >. O voce fenomenala cu care este o adevarata placere sa lucrezi.” – Manuel Riva

Videoclipul (realizat de Alex Volintiru) continuă povestea începută anterior, în care acelaşi personaj – frumoasa Silvana Ciucalau – scrie noul capitol în Paris, după anterioarele Veneţia şi Londra.

Sacred Touch nu vine doar în varianta Radio Edit, ci alături de 6 remixuri: Hyptonix, Dave Andres, Dani Zavera, Alex Vives & Ivan Deyanov, MoonSound și Paul Damixie.

Noul track e vesel, jucăuş – exact ca un flirt, asezonat cu un vocal ce reuşeşte să nu părăsească mintea la scurt timp după ce a fost auzit.

Unii au citit și asta:

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*