Un ultim omagiu din partea colegilor pentru poliţistul de la IPJ Călăraşi mort într-un accident de circulaţie

Ignat Tudorel

Afectaţi de tulburătoarea dispariţie din această lume a colegului lor, poliţiştii de la IPJ Călăraşi aduc un ultim omagiu colegului lor, Tudorel Ignat:

“Cu profundă durere în inimile celor care l-au cunoscut îl conducem astăzi pe ultimul drum pe colegul nostru, Agent şef de poliţie Tudorel IGNAT.

Nu credeam că vom trăi aceste clipe îndurerate! Credeam că viaţa este frumoasă şi nutream speranţa că existenţa sa nu va avea un asemenea final!

Şi iată că bunul nostru coleg, de care ne leagă amintiri de-acum, ne-a părăsit, îndreptându-se către o altă lume, cea a îngerilor, a lui Dumnezeu, a speranţei, mântuirii şi eternităţii.

S-a născut pe 25.01.1966, în comuna Cuza Vodă, Judeţul Călăraşi şi a optat pentru profesia de poliţist pentru respectul, demnitatea, onoarea acesteia şi implicarea în asprul drum al aplicării legii şi al căutării permanente a adevărului.

Urmare a recunoaşterii implicării, performanţelor şi meritelor profesionale, colegul nostru, Agent şef de poliţie TUDOREL IGNAT, făcând cinste prin comportament, ţinută, implicare, corpului poliţiştilor în general şi agenţilor în special, a fost promovat din august 2008 la Serviciul arme, explozivi, substanţe periculoase, unde a activat până la data trecerii sale în nefiinţă.

Pentru merite deosebite şi fidelitate faţă de instituţia POLIŢIEI, preşedintele României, i-a acordat Ordinul Virtutea Militară clasa a III-a, iar ministrul Administraţiei şi Internelor, i-a acordat “Semnul onorific în serviciul patriei”, pentru 15 ani de activitate şi rezultate meritorii în îndeplinirea atribuţiilor şi în pregătirea profesională.

În activitatea desfăşurată agentul a dovedit o bună pregătire profesională, juridică şi de cultură generală, fiind preocupat permanent pentru perfecţionarea acesteia, dovedind că are deprinderile practice necesare îndeplinirii atribuţiilor profesionale. A depus permanent interes în rezolvarea sarcinilor profesionale obţinând rezultate bune şi foarte bune. A dat dovadă de tact, discernământ şi solicitudine, promptitudine în executarea ordinelor, dispoziţiilor, în relaţiile cu superiorii, comunicativ şi sociabil în relaţiile cu colegii.

La locurile de muncă a dat dovadă de conştiinciozitate, modestie, respect, bună-cuviinţă, implicare, demonstrând că este un bun coleg, îndeplinindu-şi cu responsabilitate sarcinile de serviciu.

De-a lungul carierei s-a dedicat profesiunii obţinând performanţe profesionale, de multe ori în detrimentul sănătăţii, a vieţii personale şi a familiei.

Plecarea prematură din această viaţă în urma unui tragic accident a produs profundă durere şi mâhnire, soţiei sale Valentina, fiicei sale Georgiana-Cristina şi sorei sale Mioara.

Decesul tatălui său Constantin în anul 1986, dar şi cel al mamei sale Lina, au reprezentat momente de dezechilibru, pe care le-a trecut pornind de la ideea că viaţa trebuie să continue şi să se raporteze permanent la frumuseţea valorilor ei. Acum, tatăl şi mama îl aşteaptă alături de ei în ceruri.

Un bun soţ, preocupat permanent de respectul valorilor familiei şi a soţiei sale, şi-a împărţit viaţa între profesie şi familie.
Dispariţia sa nedreaptă şi mult prea devreme din rândul nostru va lăsa un gol imens în inimile noastre, al tuturor celor care l-au cunoscut şi preţuit.

“Plăcut fiind lui Dumnezeu, Domnul l-a iubit şi fiindcă trăia între păcătoşi, l-a mutat de pe pământ. A fost răpit, ca răutatea să nu-i schimbe mintea sa, înşelăciunea să nu-i amăgească sufletul. Sufletul lui era plăcut lui Dumnezeu, pentru aceasta Domnul s-a grăbit să-l scoată din mijlocul răutăţilor. Neamurile văd, dar nu pricep nimic şi nu-şi bat capul cu aşa ceva, că adică harul lui Dumnezeu şi mila Lui sunt cu aleşii Săi şi că poartă grijă de Sfinţii Săi”
Înţelepciunea lui Solomon IV 10-15
Rămâi cu bine bunul nostru prieten şi coleg!

Dumnezeu să-l odihnească!

Citiţi despre  Poliţistul mort într-un accident de circulaţie va fi înmormântat astăzi

Unii au citit și asta:

3 Comentarii

  1. mult curaj si multa tarie fiicei si sotiei acesteia…fiica dlui tudorel,dumnezeu sa il odihneasca in pace este colega de clasa cu mine. Ete o fata foarte responsabilla,care sufera foarte mult din cauza mortii tatalui ei. Sper ca cu sprijinul nostru,al tuturor colegilor,sa o ajutam sa treaca cu bine peste asta. CURAJ SI NU UITA CA SUNTEM ALATURI DE TINE…

  2. nici nu stiu cum sa incep :(……nu imi vine sa cred..cat despre dl tudorel dumnezeu sa il odihneasca in pace……mult curaj pt crisu era foarte apropiata de tatal ei il iubea ffff mult si era mandra de el da…….dumnezeu a avut nevoie de un politist bun deosebit si la ales pe el ! :(((

  3. imi pare rau..condoleante..DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE!!!🙁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*