UNPR Călăraşi vrea directori noi la DSV, Cultură şi OPC

Vicepreşedinte la nivel naţional al proaspetei Uniuni Naţionale pentru Progresul României (UNPR) senatorul de Călăraşi, Vasile Nedelcu, spune că formaţiunea sa nu este interesată de funcţii, însă pentru impunerea unor soluţii benefice în administraţie, doreşte să obţină controlul unor instituţii deconcentrate din judeţ.

Senatorul Vasile Nedelcu a declarat că după negocieri cu PDL a obţinut controlul Direcţiei pentru Cultură Culte şi Patrimoniu, Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor şi Comisariatul pentru Protecţia Consumatorilor Călăraşi.

Aici, UNPR va numi noi directori, care să-i reprezinte punctele de vedere. Senatorul Nedelcu spune că UNPR este interesat şi de onţinerea funcţiilor de directori adjuncţi la Direcţia Agricolă, Direcţia Finanţelor Publice.

Deşi PDL Călăraşi, prin vocea liderului Marian Dinulescu, s-a arătat iritat de pretenţiile senatorului Vasile Nedelcu, acesta susţine că se află într-un raport de colaborare cu această formaţiunea politică. Nedelcu spune că, la nivel naţional, UNPR susţine actualul guvern dar nu fără condiţii.

Senatorul Vasile Nedelcu s-a arătat nemulţumit de prestaţia conducerilor a majorităţii instituţiilor deconcentrate din Călăraşi, considerând că se impun schimbări la nivelul acestora.

Unii au citit și asta: