USR Călărași și-a nominalizat subprefectul

Biroul Național al USR a validat în ședința din 22 februarie propunerile înaintate de filiale pentru funcțiile de prefecți și subprefecți.

Astfel, conform propunerii Biroului Județean al USR Călărași, noul subprefect al județului Călărași va fi  Georgică Ștefan.

“Domnul Georgică Ștefan are o experiență de peste douăzeci de ani în administrația publică, iar desemnarea domniei sale pentru funcția de subprefect reprezintă onorarea promisiunii pe care USR Călărași a făcut-o electoratului: vom propune în funcții publice profesioniști validați în domeniile lor de activitate și aleși pe criterii de competență și meritocrație, nu pe criterii politice.” – a declarat Amelia Giurcan – președinte USR Călărași.

Georgică Ștefan are 54 de ani, este economist cu  diplomă de Master în Managementul Sectorului Public și un curs de management public la Institutul Național de Administrație. Lucrează în cadrul ANAF Călărași din 1998, în prezent ocupând funcția de Șef Administrație Adjunct Colectare.

Conform negocierilor din cadrul coaliției de guvernare, la Călărași, postul de prefect va fi ocupat de Valentin Barbu (PNL), iar cei doi subprefecți vor fi Nicolae Dumitru (PNL) și Georgică Ștefan (USR).

Unii au citit și asta: