in

Vadim Tudor: “Băsescu nu-şi va pierde numai puterea, ci şi libertatea

corneliu vadim tudorÎn cadrul unei recente conferinţe de presă, preşedintele Partidului România Mare, Corneliu Vadim Tudor, a ţinut să reamintească opiniei publice de nenumăratele semnale pe care PRM le-a tras, de-a lungul timpului, vizavi de fraudele electorale care s-au derulat în România, scrie cotidianul Ultima Oră.

„Timpul vorbelor a trecut, ce era de spus s-a spus. Ani de zile am reclamat imense fraude electorale, dar toţi infractorii se coalizaseră împotriva mea şi pretindeau că nu e adevărat şi că n-am dovezi. Dovezile erau la vedere, pentru toată lumea: avalanşa de liste suplimentare, turismul electoral de-a dreptul deşănţat, numărul de buletine de vot anulate, numeroase alte ilegalităţi – pentru care nimeni nu a plătit, nimeni nu a dat socoteală. Fiindcă în România ce s-a furat, rămâne bun furat”, a spus Corneliu Vadim Tudor.

„Are Mafia puterea asta? Uite că o are, deocamdată. Dacă acest Dan Nica (fostul ministru PSD al Internelor şi Administraţiei, n. red.) nu spune, acum, TOT ceea ce ştie despre fraudele electorale, precum şi despre alte nelegiuiri care se petrec în România, atunci îşi merită soarta”, a punctat liderul PRM.

Referitor la răspunderea pentru aceste nereguli, preşedintele PRM a afirmat că actualul şef al statului este în spatele acestor acţiuni. „Capul răutăţilor este, ca de obicei, Traian Băsescu. N-are rost să-i mai fac un portret, i-am făcut în nenumărate rânduri, lumea îl cunoaşte ca pe-un cal breaz. Problema nu e Băsescu, el e un nebun pe fond alcoolic, care va pierde, în câteva săptămâni, nu numai puterea, îşi va pierde şi libertatea”, a mai spus Corneliu Vadim Tudor.

Corneliu Vadim Tudor spune că tot Traian Băsescu l-a împiedicat să închirieze locaţia în care trebuia să-şi lanseze candidatura, la finalul săptămânii trecute: “Traian Băsescu a poruncit să se facă tot posibilul să nu se închirieze PRM sala Operei din Capitală, unde ar fi trebuit ca sâmbătă să-mi lansez candidatura la Preşedinţie. Din doua surse diferite am aflat asta…”

Corneliu Vadim Tudor a ţinut şi să nege faptul că ar avea o înţelegere cu Traian Băsescu, în sensul să-i dea acestuia voturile sale în turul II al alegerilor prezidenţiale. Liderul PRM califică aceste zvonuri drept o intoxicare.