Valentin Barbu: “Am votat pentru întoarcerea la normalitate”

Candidatul PNL pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Călărași, Valentin Barbu, a votat în jurul orei 9,30. El a venit alături de soția și fiica sa, care a votat pentru prima oară.
Barbu a fost însoțit de senatorul PNL Răducu Filipescu și viceprimarul Viorel Ivanciu, dar și alți colegi de partid.

“Am votat pentru întoarcerea la normalitate. Am votat pentru că mi-aș dori Consiliul Județean să revină la statutul pe care l-a avut cândva. Am votat ca instituția Consiliului Județean să redevină în top 10 al clasamentului național al atragerii de fonduri europene. Am votat azi, împreună cu fetița mea de 18 ani, care a votat pentru prima oară și sunt convins că a votat cu încrederea că vom funcționa normal și în acest județ și în acest oraș.

Am votat azi împotriva agresiunii pe care o gașcă o face împotriva statului de drept și a instituțiilor din Călărași.

Am votat astăzi pentru că vreau să ne întoarcem la valorile fundamentale ale fiecăruia dintre noi, la familie, să fim onești, să fim generoși, solidari, să fim profesioniști!”

Urmăriți aici întreaga declarație: https://www.facebook.com/PNLFilialaCalarasi/posts/2482144908749810

 

Trebuie să eliberăm Consiliul Județean de această echipă

Senatorul Răducu Filipescu a votat de dimineață la Colegiul Carol I din Călărași. Acesta a venit însoțit de candidatul pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Călărași, Valentin Barbu.

“Am votat pentru ca dezvoltarea municipiului Călărași să continue. Al doilea motiv pentru care am venit azi la vot este că trebuie să eliberăm Consiliul Județean de această echipă care lucrează cu metode total neortodoxe, care face abuz de putere și care a demonstrat că în patru ani nu a fost în stare să facă absolut nimic.. “

Declarația integrală aici: https://www.facebook.com/PNLFilialaCalarasi/posts/2482161388748162

Unii au citit și asta: