in

Valentin Deculescu: “Poate că unii şi-ar fi dorit să nu mai candidez pentru preşedinţia PSD Călăraşi”

Consilierul municipal Valentin Deculescu a organizat o conferinţă de presă pentru a anunţa că nu şi-a schimbat intenţia de a candida pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene Călăraşi a Partidului Social Democrat.

În ultimele săptămâni anumite medii au încercat să acrediteze ideea că Valentin Deculescu s-ar fi retras din cursa pentru conducerea organizaţiei judeţene a PSD, însă acesta a negat categoric această posibilitate arătându-se hotărât să participe la alegerile interne, a căror dată încă nu a fost programată.

„Îmi reconfirm candidatura, deşi a circulat zvonul că m-am retras; poate că aşa şi-ar fi dorit unii”– a declarat Valentin Deculescu. Acesta spune că-i invită alături de el pe toţi cei care doresc să facă parte dintr-o echipă care se bazează pe seriozitate, corectitudine şi disciplină.

Valentin Deculescu a mărturisit că după ce a avut o întâlnire cu primarii PSD, cei mai mulţi dintre aceştia îl vor sprijini în cursa pentru câştigarea celei mai înalte funcţii în cadrul organizaţiei judeţene.

Dealtfel, Deculescu a precizat că, după ce va fi ales la conducerea organizaţiei, va avea grijă ca în sfera decizională imediată să existe mai mulţi primari PSD din judeţ, aceştia urmând să fie consultaţi cu privire la hotărârile importante care se vor adopta în cadrul filialei judeţene a PSD.

Valentin Deculescu a mai spus că în echipa sa poate veni oricine, „mai puţin cameleonii, oportuniştii şi persoanele duplicitare, ţinând să precizeze că nu-i consideră duşmani pe colegii din alte echipe.