Valentin Deculescu a lăsat PSD pentru PNL

Consilierul local Valentin Deculescu s-a înscris începând cu data de 1 februarie în organizaţia municipală Călăraşi a Partidului Naţional Liberal.

Împotriva consilierilor Valentin Deculescu şi Alina Jipa, Biroul Permanent al PSD Călăraşi a luat decizia de excludere din partid a acestora, dacă până la data de 1 februarie nu-şi dădeau demisia din funcţia de consilier local, respectiv consilier judeţean. Celor doi li s-a reproşat atitudinea„împotriva unităţii şi a eficienţei organizaţiei PSD Călăraşi”

„Şi-a manifestat dorinţa de a veni în echipa noastră şi atâta tot. El a spus că nu vrea să părăsească zona politică. De ce am fi spus nu?! Pentru că ne-a fost adversar politic? Nu-mi aduc aminte de Deculescu să fi aruncat cu noroi în noi, să fi spus cine ştie ce lucruri urâte.”- a declarat preşedintele PNL Călăraşi, Răducu Filipescu.

Unii au citit și asta:

5 Comentarii

  1. Sa traiasca traseismul politic ! de fapt de ce ne miram ? Electricitatea circula peste tot indiferent ca este pe partea dreapta sau stanga .Important ca noi cetatenii sa nu luam mijlocul !!

  2. Celor de la PSD le zice ca nu vrea sa plece din partidul in care a fost de cand a intrat in politica. Celor de la PNL le zice ca a trecut la ei. Iar dupa declaratiile lui din presa din ultimele 2-3 saptamani va spun ca acest om n-are nicio treaba cu politica! Este PARALEL !

  3. Da, nu e rău! Valentin Deculescu este un mare câștig pentru Răducu Filipescu și pentru Organizația județeană Călărași a PNL, în general! Va urma, probabil, înscrierea lui Doru Ioan Tărăcilă la PNL, ca să se poată spune că tot ce evacuează Oana Mizil din PSD ia Filipescu la PNL! :-)))

  4. Foarte tare! Va rog, cand aveti ocazia, sa-l auziti pe acest “politician” vorbind (vreun interviu sau undeva in public). Daca puteti trece peste penibilul situatiei, veti rade in hohote. Calarasiul are potential din punct de vedere politic, indiferent de partid. Dar acest inginer-sef (NU director cum se autointituleaza) de la ENEL habar nu are ce e aia politica. De fapt s-a si vazut pana acum. Una e sa fi politician bun sau mai putin bun si alta e sa administrezi retelele de electricitate din judet.

  5. Sa nu fim rai, probabil ca omul a ajuns intr-o fundatura pe plan profesional(din incompetenta, desigur) si acum incearca ascensiunea pe linie de partid acolo unde nu se cere sa stii ceva in afara de a fi parsiv, escroc, mincinos, prefacut, badaran. Si se pare ca acest individ stie sa adune slugi proste in jurul sau si sa le manipuleze in scopuri personale, stie sa conduca cu bastonul de maresal pe care-l poarta cu miscari de birjar pe spinarea oamenilor cinstiti. Fara suparare fa-ti o introspectie omule, foloseste vorbele celor de mai sus drept feedback si leapada-te de calicie si dorinta de putere, sau poate suferi si dumneata de sindromul “Boc” si incerci sa te ridici pe varfuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*