in ,

Vasile Iliuță: „Ne gândim la cei care sunt în necaz”

Colectă pentru masa de Paște a nevoiașilor inițiată de președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță. Omul de afaceri a strâns lângă el mai mulți oameni darnici din județ, parlamentari și primari. Astfel au fost pregătite 1000 de pachete cu alimente pentru familii cu posibilități materiale reduse din județul Călărași.

Vasile Iliuță le mulțumește celor care s-au alăturat inițiativei sale și spune că e bine când cei care au se gândesc mai des la cei care duc lipsă. În plus aleșii din administrație trebuie să găsească soluții la problemele celor care i-au pus în funcții. 

Președintele Organizației Județene Călărași a Partidului Social Democrat a declarat:

“În Săptămâna Patimilor, cu toții ne gândim la cei de lângă noi. Ne gândim la locuitorii județului Călărași, la cei care sunt în mare necaz, la cei care sunt în nevoi. Împreună cu parlamentarii noștri,  vom fi astăzi prezenți în mai toate localitățile ca să mai alinăm durerea unor familii nevoiașe.

Pe această cale, aș vrea să mulțumesc colaboratorilor, celor care au fost darnici. Toate subordonatele Consiliului Județean au participat la această colectă pentru binele locuitorilor, al celor care au mare nevoie de sprijin. Nu doar Consiliul Județean ci și administrațiile locale conduse de primari PSD și-au exprimat interesul să fie alături de noi în acest demers de a-i sprijini pe oamenii care au într-adevăr nevoie de ajutor.

Le transmitem celor care sunt aleși să fie toleranți, să fie buni și să înțeleagă că menirea noastră este să facem bine cetățenilor pentru că ne-au oferit încrederea lor.

Written by infomuntenia.ro

Vaccinul cu serul de la Moderna, disponibil la Centrul de vaccinare de la Școala nr.11

La zi: 1 mai – curiozități, aniversări