Vasile Iliuță: “Toate drumurile care nu au legătură cu centrul comunei sunt priorități”

O bucată de drum, de nici 6 km era distanța dintre un sat uitat de lume și centrul comunei Gurbănești. Un drum pe care localnicii trebuiau să-l facă printre șleauri și noroaie. Săptămâna aceasta, președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, s-a deplasat la Gurbănești, pentru a vedea finalizată investiția CJ Călărași. Drumul dintre satele Gurbănești și Valea Presnei are 5,6 km, a costat 3,5 milioane de lei, iar lucrarea a fost executată de societatea de drumuri și poduri unde Consiliul Județean Călărași este asociat unic.

Primarului comunei, Sandu Manea, încă nu-i vine să creadă: “Vă mulțumesc în numele cetățenilor din această comună! Acest sat are doar 200 de cetățeni și îmi închipui că a fost un efort realizarea acestui drum, câtă vreme Consiliul Județean are solicitări și din partea unor comune cu mai mulți locuitori. Dar trebuia să ne salveze și pe noi cineva…”

Vasile Iliuță a explicat: “Pentru noi, Consiliul Județean Călărași, toate drumurile care nu au legătură cu centrul comunei sunt priorități. Mai sunt și alte drumuri, săptămâna viitoare vom inaugura un drum la Dragoș Vodă, peste două săptămâni un drum între Plevna și Dâlga, apoi Radu Vodă – Dor Mărunt. Nu ne oprim aici. Încercăm să creăm condiții cât mai bune pentru toți cetățenii județului Călărași, indiferent de numărul de locuitori din localitatea în care aceștia trăiesc.”

Unii au citit și asta: