Vicepremierul Oprea i-a încălzit pe sinistraţii exploziei din Călăraşi cu declaraţii

Gabriel Oprea la Calarasi

Luat de lângă sarmale şi trimis la Călăraşi, ca să fie dat la televizor, vicepremierul Gabriel Oprea şi-a îndeplinit misiunea. S-a plimbat printre dărâmăturile blocului devastat de explozie, a fost filmat şi dat pe posturile TV când dădea asigurări că Guvernul este preocupat de problema oamenilor tocmai pentru că premierul Victor Ponta l-a trimis să evalueze situaţia. De parcă nu ar exista instituţii ale statului care să facă asta.

După ce a organizat şi o conferinţă de presă în care a părut că a citit un comunicat de presă şi nu a răspuns nici unei întrebări venite din partea jurnaliştilor, după ce a anunţat că Primăria şi Consiliul Judeţean Călăraşi se vor implica în sprijinirea familiilor afectate – erijându-se în purtător de cuvânt al celor două instituţii, a devenit limpede că vicepremierul Gabriel Oprea a fost trimis la Călăraşi pentru un exerciţiu de imagine. Temă dată de premierul Victor Ponta, după cum a recunoscut şi vicepremierul.

Informaţiile concrete au venit tot de la autorităţile locale, primarul Daniel Drăgulin spunând că în cursul zilei de vineri se va începe degajarea zonei de resturile de zidărie şi tâmplărie aruncate de suflul exploziei la zeci de metri iar preşedintele Consiliului Judeţean, Răducu Filipescu, a declarat că se va implica pentru remedierea problemelor şi sprijinirea familiilor cărora le-au fost afectate locuinţele.

Unii au citit și asta: