in

Viceprimarul comunei Belciugatele – bătut cu ranga

Gurlui Gabriel viceprimar Belciugatele
foto: Ziarul Obiectiv

Viceprimarul comunei Belciugatele Gabriel Gurlui a văzut moartea cu ochii, în urmă cu câteva zile, când la ieşirea dintr-un local aflat în vecinătatea localităţii Fundulea a fost lovit, pe neaşteptate, cu o rangă.

Agresorul pare că l-a aşteptat pe viceprimar să iasă din local, aplicându-i mai multe lovituri în zona capului şi a umerilor. Cum scopul agresiunii nu a fost jaful se ridică mai multe semne de întrebare. Viceprimarul Gurlui a ajuns în spital cu capul spart şi umărul dislocat, norocos că a scăpat cu viaţă în urma atacului.

În urmă cu două luni, viceprimarul comunei Belciugatele ataca în termeni extrem de duri activitatea primarului Petre Dinei, într-o scrisoare deschisă publicată în Ziarul Obiectiv. Iată un fragment din scrisoarea publicată pe 11 septembrie:

„Faţă de starea de fapt existentă în comuna Belciugatele, care pentru primarul Petre Dinei se confundă cu sloganul „să guvernăm bine pentru mine”, ca si viceprimar al acestei localităţi, aduc la cunoştinţa opiniei publice starea tensionata din Primăria Belciugatele, care pare sa nu mai aibă sfârşit.

Nu am crezut niciodată că în anul de graţie 2009, noi, comunitatea din Belciugatele, vom ajunge să fim conduşi ca în secolul XVIII. Ştiţi cum se făcea pe atunci? Vă fac un mic rezumat: nici urmă de măsuri stimulatoare, doar colectare de dări şi împroprietăriri cât cuprinde. Biruri, a se citi taxe, şi cum vreţi să le mai spuneţi, plătite sub forma unor tributuri pentru sultan, colectate de la „prostime”. Înlocuiţi stimaţi cititori termenul sultan cu primar al comunei Belciugatele şi vă asigur că cei care cunosc situaţia o să înţeleagă că financiar şi economic vorbind, noi cei de aici trăim exact după preceptele de acum trei secole, doar pentru simplu fapt că aşa îi place primarului Dinei.”

Poliţia execută, în momentul de faţă, cercetări pentru a determina identitatea făptaşului  agresiunii.