Victor Ponta aduce ProRomania la Calarasi!

Fostul premier Victor Ponta revine la Calarasi dupa o indelungata absenta! Ponta va fi prezent la inaugurarea sediului ProRomania care va avea loc, spun susele noastre, peste trei saptamani, la inceputul lunii Noiembrie.

Filiala ProRomania Calarasi urmeaza sa fie cordonata de Constantin Iacov impreuna cu calaraseanul Cosmin Dragomir si va avea sediul in centrul orasului, in zona pietonala a strazii 1 Decembrie 1918.

ProRomania va fi ca un ghimpe in coasta Alde si PNL, sediul partidului lui Ponta fiind la cativa pasi distanta.

La eveniment, alaturi de Victor Ponta, vor fi prezenti si Daniel Constantin, fost vicepremier, Nicolae Banicioiu, fost ministru al Sanatatii si Sorin Campeanu, fost ministru al Educatiei, membri marcanti ai ProRomania.

“Noi credem că singura soluţie viabilă pentru viitor este mobilizarea energiilor pozitive din societate. Şi, mai ales, revenirea elitelor sociale şi profesionale în zona deciziei.

Niciodată după ‘89 România nu a avut la butoane un asemenea festival al mediocrităţii, al inculturii şi al incapacităţii profesionale. După episodul decembrie ’89, România nu a mai ajuns la spectacolul odios al obedienţei necondiţionate faţă de lider sau de partid.

Ca şi în ‘89, aceasta este calea spre dezastru şi suntem toţi vinovaţi dacă nu luptăm să o schimbăm. Toti însă ne dorim ca România să se dezvolte şi putem să contribuim la asta” – a declarat Victor Ponta.

Unii au citit și asta: