Călăraşiul a intrat în topul mondial al fericirii. Oraşul de pe Borcea e „Happy”

happy Calarasi

Isteria videoclipului „Happy” a lui Pharrell Williams a atins şi Călăraşiul.

Nebunia a început cu vreo cinci luni în urmă, când artistul Pharrell Williams a realizat un videoclip de 24 de ore, care poate fi vizualizat, dacă aveţi timp, pe site-ul special dedicat evenimentului, 24hoursofhappy.com.

De aici şi până la virusul de bună-dispoziţie care a cucerit mapamondul nu a mai fost mult. Tineri şi nu doar ei din întreaga lume au încercat să reediteze povestea de fericire spusă de Pharrell Williams şi au urmat mii de variante ale clipului „Happy”. A devenit o modă să dansezi şi să te bucuri „Happy”.

Aceasta a fost ideea pe care un tânăr din Călăraşi, Marius Dinu (alias James Freek) şi-a pus în minte s-o înfăptuiască la Călăraşi. Evident că n-avea cum să o facă singur, acestuia alăturându-i-se cameramanii Andrei Rotaru şi Nedelcu Iulian Ştefan, plus ajutorul de nepreţuit venit de la montaj: Ciprian Nicolae.

Filmările s-au întins pe cinci zile, aproximativ 30 de persoane încercând să demonstreze în felul lor că sunt „Happy”. După alte zeci de ore de prelucrare şi montaj video a rezultat clipul „We are happy in Calarasi”
care a strâns peste 4000 de vizualizări pe youtube în doar câteva zile de la lansare.

Marius Dinu spune că nimeni din gaşca „Happy” nu a mai realizat videoclipuri până acum, filmuleţul nepropunându-şi să arate măiestria realizatorilor ci o stare de spirit. Călăraşiul a reuşit să demonstreze că şi el este „Happy” în ciuda neajunsurilor care par să nu dea chiar motive de fericire.

Hai să vedem ce a ieşit!

Unii au citit și asta: