Viorica Dăncilă la Călărași: “Am cerut urgentarea pasajului de la Drajna”

Prezentă, sâmbătă, la Călărași, Viorica Dăncilă a declarat că a cerut Ministerului Transporturilor urgentarea procedurilor pentru demararea lucrărilor: “Am discutat despre acest obiectiv important. Am hotărât să cerem situația de la Ministerul Transporturilor și să urgentăm pasajul de la Drajna.”

Primul-ministru a precizat că vor fi alocate fonduri guvernamentale pentru realizarea investiției. Datorită intersecției cu magistrala de cale ferată, pe drumul național care leagă Slobozia de Călărași se formează cozi de kilometri, timpul de așteptare a autovehiculelor ajungând chiar și la două ore. În urmă cu două luni, ministrul transporturilor a semnat contractul pentru elaborarea studiului de fezabilitate şi a proiectului tehnic.

Amintindu-i-se că și fostul președinte al PSD, Liviu Dragnea, a promis pasaj la Drajna, Viorica Dăncilă a precizat: “Nu vreau să mă raportez la trecut. Vreau sa învăț din greșelile pe care le-am făcut în trecut, dar vreau să mă raportez la prezent și viitor. Si când spun un lucru, vreau ca acel lucru sa devina realitate. Am înființat un departament de investiții, pasajul de la Drajna va fi un obiectiv în cadrul departamentului, astfel încât vom urmări săptămânal care sunt progresele.”

Unii au citit și asta: