Vise: Două parcări subterane în Călăraşi

parcare-subterana-calarasiÎntr-un viitor nu foarte îndepărtat, locurile de parcare din Calarasi ar putea să fie trecute în regim de plată lunară sau anuală, a admis primarul municipiului, Nicolae Dragu, în cadrul unei emisiuni realizate de Marius Lotrea, la Radio Voces Campi.

Deşi locurile de parcare din Călăraşi sunt insuficiente, primarul Dragu spune că în ultimii patru ani s-au înfiinţat peste 1500 de locuri noi, prin desfiinţarea unor trotuare duble, sau amenajarea unor spaţii în zonele rezidenţiale.

Interesantă a fost declaraţia primarului Dragu, care a precizat că „în viitorii 10-15 ani vom face două parcări subterane, mari de câte un hectar, în zona Centru şi Big Orizont. Ceea ce înseamnă că ori primarul este optimist în ceea ce priveşte posibilitatea unui mandat peste atâţi ani ori acesta gândeşte administraţia pe termen lung. Adică, ori cum am privi… VISE.

www.infomuntenia.ro

Unii au citit și asta:

3 Comentarii

  1. De cativa ani abia se fac cateva locuri de parcare intre blocuri! 3 garaje si 5 fire de ceapa ocupa spatiul din curtile interioare ale blocurilor, iar pe strazile din zona Orizont abia mai poti trece! Era vorba ca in 2009 sa se amenajeze parcari intre blocurile din zona blocurilor I,J,E si F, dar probabil ca a venit criza…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*