Visul lui Vrăjitoru: Pasajul de la Drajna a primit aviz favorabil de la Guvern

foto: http://www.gorunescu.ro

Consiliul interministerial de avizare lucrări publice de interes național și locuințe a avizat favorabil investiția realizării pasajului suprateran de la Drajna!

Guvernul Orban urgentează, astfel, această investiție, prin obținerea avizului favorabil al obiectivului ”Pasaj denivelat superior pe DN21 km 105+500”, al cărui beneficiar este Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere/DRDP Constanța, și care are o valoare totală de 133.429.000 lei, inclusiv TVA.

Pasajul suprateran va avea o lungime de 2,739 km, iar durata execuției lucrărilor va fi de 18 luni.

”Guvernul PNL demonstrează astfel că are ca prioritate investiții în infrastructura de transport, pentru relansarea economiei. Guvernul Orban este alături de județul Călărași și, sper eu, vom mai primi vești bune în curând!”, a declarat președintele PNL Călărași, Daniel Ștefan Drăgulin.

Informațiile trimise de PNL Călărași într-un comunicat de presă nu spun nimic de faptul că inițiativa i-ar aparține unui parlamentar de la PSD.

Deputatul Sorin Vrăjitoru (PSD) se bucură

Inițiativa pasajului aparține deputatului social-democrat Sorin Vrăjitoru care a făcut multe demersuri pentru ca investiția să fie făcută.

Acesta a scris pe pagina sa de Facebook: “Motiv de bucurie maxima: avem ultimul aviz (il vedeti in imagini) pentru inceperea lucrarilor la pasajul de la Drajna. Pana la prima caramida, cum se spune, mai e un singur pas – Hotararea de Guvern! Munca mea asidua pentru realizarea acestui obiectiv a dat, in final, roade. Vom avea pasaj la Drajna! Nu mai e niciun dubiu, dragi calaraseni!”

Unii au citit și asta: