What’s UP și “Petrecerea Burlacilor” VIDEO

What’s UP are o piesă nouă, dedicată tuturor viitorilor miri, care trec prin scenarii de filme “Hangover”. E vorba despre “Petrecerea Burlacilor”, acea seară memorabilă care se lasă cu cicatrici, mahmureală şi poveşti de spus nepoţilor.

What’s UP este protagonistul videoclipului “Petrecerea Burlacilor”, naufragiat pe o plajă pustie, de unde încearcă să recompună ca un puzzle seara de dinainte. Cu o sticlă de whisky lângă şi multe amintiri cu fete dezbrăcate, petrecăreţul rememorează shoturi şi dansuri în poală. Totuşi lipseşte un element: gaşca de prieteni. Porţiunea cu “SOS, mesaj de ajutor” este foarte catchy şi pare genul de refren care va fi strigat la volum maxim la petreceri ale burlacilor.

Noul videoclip este regizat de către Iulian Moga şi e specific unei zile de mahmureală după o noapte de pomină. Totul este în ceaţă, confuz, dar înţesat cu amintiri plăcute totuşi. Pentru acest track artistul are următorul mesaj: “Trăieşte-ţi prezentul curat, fantomele trecutului te vor urmări toată viaţa”.

Citește mai mult: www.infomusic.ro

Unii au citit și asta: