Zdob și Zdub și Irina Rimes cântă despre “Sânziene” VIDEO

Zdob și Zdub și Irina Rimes ne cântă despre “Sânziene” într-un videoclip ce îmbină tradiția cu modernitatea. Melodia se regăsește pe albumul “Bestiarium” al trupei din Republica Moldova.

Zdob și Zdub continuă promovarea albumului “Bestiarium” lansând singura colaborare de pe acest material, respectiv piesa “Sânziene”, înregistrată împreună cu Irina Rimes. Nu este pentru prima oară când Zdubii colaborează cu Irina – anul trecut, solistul și trompetistul trupei au dat curs invitației Irinei și au acompaniat-o pe Dora Gaitanovici în finala de la Vocea României.

“Bestiarium” este al zecelea material discografic din cariera formației Zdob și Zdub. Conceptul general al albumului are ca mesaj relația Omul și Natura, ca un Univers întreg. Majoritatea pieselor poartă titluri legate de lumea faunei și florei, iar unele melodii sunt inspirate din folclorul autentic și din patrimoniul basmelor românești. Materialul conține piese cu elemente rock, punk, ska, electronic, rock psihedelic, street music, acustic, trance, nuanțe din folclorul indian și afro.

Citește mai mult: www.infomusic.ro

Unii au citit și asta: