Ziarul Obiectiv a ajuns la nr. 100

În urmă cu doi ani, pe 11 iulie 2008, a apărut primul număr al ziarului Obiectiv – săptămânal de analiză, informaţii şi comentarii.

După doi ani de la primul număr, ziarul Obiectiv s-a întipărit în conştiinţa cititorilor din Călăraşi drept o publicaţie nu numai obiectivă ci şi bine informată pe care călărăşenii s-au obişnuit s-o caute la chioşcurile de ziare.

Înainte de a împlini 100 de numere Ziarul Obiectiv a devenit cea mai respectată şi influentă publicaţie săptămânală din judeţul Călăraşi.

Spre deosebire de majoritatea ziarelor locale, Obiectiv nu s-a mulţumit să arate doar realitatea din conferinţele de presă, jurnaliştii de aici au scos la lumină necazurile şi împlinirile oamenilor din cele mai îndepărtate cătune ale judeţului.

Proprietar şi coordonator al ziarului Obiectiv este jurnalistul Marius Lotrea, care după ce s-a evidenţiat în emisiunile realizate la Radio Voces Campi şi a condus o perioadă redacţia Antena 1 Călăraşi, acum şi-a câştigat un loc în fruntea „detaşamentului” de  presa scrisă.

La mulţi ani ziarului Obiectiv, felicitări jurnalistului Marius Lotrea!

Unii au citit și asta: