Ziua Mondială a Apei este sărbătorită și la Călărași

ECOAQUA Călărași organizează un eveniment cu prilejul Zilei Mondiale a Apei 2019, în parteneriat cu ADI ECOAQUA Călărași, Consiliul Județean Călărași, Primăria Municipiului Călărași, Centrul Judeţean de Cultură, Muzeul Municipal Călărași, instituţii de învățământ.

În cadrul evenimentului, ECOAQUA doreşte să aducă la un loc specialişti în domeniu, furnizori, consultanţi, reprezentanți ai primăriilor din aria de operare pentru un dialog concret şi eficient pe tema apei şi apei uzate.

In cadrul Conferinței ,,Apa pentru toți” furnizorii îşi vor prezenta produse, soluții tehnice, echipamente şi tehnologii din domeniul apei si apei uzate.

Totodată ECOAQUA organizează pentru aceştia o expoziție tematica în foaierul Centrului Cultural Județean Călărași.

În paralel, se vor desfăşura activități pe tema apei: ateliere, spectacole artistice, expoziții de picturi/desene, creație literară la care vor participa copii din județele Călărași și lalomița.

Toate activitățile vor fi premiate de către ECOAQUA, partenerii și furnizorii participanți la eveniment.

Evenimentul se va adresa anul acesta și pensionarilor și copiilor salariaților ECOAQUA datorită faptului că anul 2019 este un an special, în care se sărbătoresc 15 ani de activitate Ecoaqua.

Evenimentul va avea loc în data de 22 martie 2019, la sala Barbu Ştirbei a Centrului Cultural Călăraşi şi la sala de şedinţe a Consiliului Judeţean Călăraşi din Str. 1 Decembrie 1918, începând cu ora 9.00.

Unii au citit și asta: