in

Ziua Poliţiei sărbătorită la Călăraşi, în mijlocul cetăţenilor

Sărbătorită în fiecare an la data de 25 martie, Ziua Poliţiei Române a fost marcată la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi prin organizarea de ateliere de lucru în centrul Municipiului Călăraşi, unde cetăţenii au putut să cunoască mai de aproape activităţile de zi cu zi ale poliţiştilor, anunţă Biroul de Presă al IPJ Călăraşi.

Browserul nu permite afişarea acestei imagini. În data de 25 martie 2010, Poliţia călărăşeană a aniversat 177 de ani de la înfiinţare. Pentru sărbătorirea acestei zile, pe platoul din faţa Consiliului Judeţean, criminaliştii au prezentat laboratorul auto cu care se deplasează pentru efectuarea cercetării tehnico – ştiinţifice a locului unde s-a comis o infracţiune.

Au fost prezentate aparatele radar şi etilotestele din dotarea poliţiei rutiere, fiind expuse şi arme de vânătoare, militare şi de tir, pistoale cu glonţ sau gaze, care au fost confiscate de poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase de la persoane ce le deţineau în mod ilegal, şi alte dispozitive şi echipamente din dotarea Serviciului pentru Intervenţie Rapidă.