in

Bărbat înecat în Dunăre găsit la Călăraşi

Miercuri, 03 noiembrie a.c., în jurul orei 12,00, Postul de Poliţie Transporturi Navale Călăraşi a fost sesizat  prin SNUAU 112, despre faptul că în apa Fluviului Dunărea la km. 355 pluteşte un cadavru uman, anunţă Biroul de Presă al IPJ Călăraşi.

La faţa locului s-a deplasat echipa de cercetare, care, după scoaterea cadavrului din apă şi compararea semnalmentelor, l-a identificat pe bărbatul decedat în persoana lui C. IVAN, de 53 ani, din com. Ghindăreşti, jud. Constanţa, semnalat de familie ca fiind dispărut din data de 19.10.2010.

Din verificările efectuate a rezultat că, în ziua de 17.10.2010, acesta a sosit la o exploatare forestieră situată pe Braţul Ostrov, cu scopul de a se angaja ca muncitor. Acesta a suplinit un mecanic pe o macara plutitoare, care se afla învoit. După 3 zile, la înapoierea la serviciu, mecanicul nu l-a mai găsit, fiind găsită doar barca din dotare, care plutea în derivă pe apă.

Pe corpul cadavrului nu au fost observate urme vizibile de violenţă, corpul fiind ridicat şi transportat la Serviciul de Medicină Legală Călăraşi pentru efectuarea necropsiei.

Cercetările continuă de poliţiştii Postului de Poliţie Transporturi Navale Călăraşi pentru stabilirea împrejurărilor şi cauzei producerii decesului.