in

Călărășeanca Daniela Negulescu pedalează și aleargă pentru copiii care au nevoie de ajutor. Află cum poți să o susții!

În perioada 19 – 29 octombrie 2019, are loc Balkan Charity Challenge, eveniment transfrontalier de sport de anduranță și caritate.

Startul evenimentului are loc sâmbătă, 19 octombrie 2019. Timp de 11 zile, concurenții vor pedala și vor alerga peste 100 de km pe zi fără întrerupere.

Prima parte a evenimentului este dedicată pedalatului. Se pornește pe ruta București – Giurgiu și se traversează Dunărea pe la Calafat – Vidin în ziua 3, urmând ca traseul să se încheie la Sofia, în ziua 4 (în total, 640 km).

Partea de alergare se desfășoară în următoarele 7 zile, plecând de la Sofia, traversând Dunărea la Ruse – Giurgiu și ajungând la București în ziua 11 (în total, 410 km).

În fiecare zi, concurenții trebuie să încheie partea de pedalat/alergat până la ora 20:30.

Obiectivul principal al evenimentului este de a promova un stil de viață sănătos și de a da ocazia oamenilor să se ajute între ei prin strângere de fonduri pentru cauze atent selectate.

Călărășeanca Daniela Negulescu va lua startul pentru a susține proiectul “Grija pentru copiii nevoiași”, copii pacienți la Spitalul CF2 din București.

Timp de 4 zile, Daniela va pedala pe o distanță de 640 km (160 km pe zi), pe ruta București-Sofia. Apoi urmează 7 zile de alergare pe o distanță de 410 km în total (aproape 60 km pe zi) Sofia-București.

Iată și declarația Danielei Negulescu:
“Întotdeauna o parte din  timpul meu l-am dedicat sportului.
În copilărie sportul m-a ajutat sa cresc puternică, disciplinată și mai organizată.
Am luptat întotdeauna sa fiu cea mai bună.
Cu trecerea anilor, sportul a rămas o pasiune pentru mine. Chiar dacă activitățile zilnice îmi ocupau mult timp, nu am renunțat și am încercat sa le transmit și altor oameni câte puțin din pasiunea mea, “Sportul”.
Pentru unii înseamnă pierdere de timp și energie, pentru mine înseamna mai mult de atât și de data aceasta va însemna mai mult și pentru cei care au nevoie de ajutor.
VĂ PROVOC să vă opriți din vârtejul activităților zilnice și SĂ SUSȚINEM împreună un proiect. Cu fiecare km parcurs din ‘1000km BALKAN’, voi susține proiectul “Grija pentru copiii nevoiași”, copii pacienți la Spitalul CF2 din București.
Cu ajutorul vostru, putem reuși!
FIECARE DONAȚIE ESTE UN PAS CĂTRE REUȘITĂ.”

Cei care doresc să fie alături de Daniela și să susțină cauza pentru care aleargă și pedalează, pot face donații aici: https://1000balkan.com/daniela-negulescu/?fbclid=IwAR0smw2C-o7OwY68QZgsAIiWQZ5X6CvPZu3E2OD_sRKJ1R-u9cvA3d3XPUk