Conferință gratuită pentru antreprenorii români. Cum poți să participi.

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, în parteneriat cu Camera de Comerţ şi Industrie a României și Ambasada Canadei în România, cu sprijinul Comisiei Europene, organizează, în data de 17 septembrie a.c., conferinţa „Oportunităţi aduse de acordurile de comerţ liber ale UE şi provocări întâmpinate de oamenii de afaceri. Cum putem valorifica politica comercială a UE?”

Evenimentul oferă participanților oportunitatea unei mai bune înţelegeri a politicii comerciale a Uniunii Europene prin dezbateri și schimburi de opinii pe tema ultimelor acorduri de comerț liber încheiate de UE cu state terțe, precum și a beneficiilor şi provocărilor pentru oamenii de afaceri.

Avansarea negocierilor comerciale în curs în vederea implementării politicii comerciale comune a UE a fost unul dintre principalele obiective asumate de România pe perioada Președinției la Consiliul UE.

Acordurile de comerț și investiții încheiate sau intrate în vigoare în acest an reprezintă oportunități importante pentru exportatorii români de a-şi extinde afacerile în piețele dinamice ale Japoniei, Vietnamului, Canadei și ale MERCOSUR.

Despre toate aceste aspecte, reprezentanţi ai autorităţilor române şi oficiali ai Comisiei Europene vor intra în dialog cu reprezentanți ai companiilor exportatoare și importatoare din România pe pieţele vizate de aceste acorduri.

De altfel, o secţiune a evenimentului va fi dedicată poveştilor antreprenorilor români care au beneficiat de pe urma acordurilor de comerț liber cu Canada și Japonia sau care fac deja afaceri cu Vietnam și țările din Mercosur (Argentina, Brazilia, Paraguay și Uruguay).

La conferinţă sunt, de asemenea, aşteptaţi reprezentanți ai asociațiilor profesionale și patronale, precum și reprezentanții societății civile interesaţi de oportunităţile deschise de acordurile comerciale.

Conferința va avea loc cu începere de la ora 09:00 la sediul Camerei de Comerţ şi Industrie a României, Bld. Octavian Goga nr.2, Amfiteatrul A.I.Cuza.

Participarea este gratuită, accesul se va face în limita a 80 de locuri și a e-mail-ului de confirmare care va fi primit după efectuarea înregistrării online, la link-ul:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeJJPSl8HDaAOM1v36Qu-1txy9TwdP0l74TiL7J8Q9wYzTyxg/viewform

Unii au citit și asta: