in

Meciuri de handbal și futsal la Sala Polivalentă. Jandarmii călărăşeni asigură ordinea publică.

În perioada 13 – 14 decembrie a.c., Inspectoratul de Jandarmi Județean Călărași va asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor la partidele de handbal masculin și futsal ce se vor desfășura la Sala Polivalentă din municipiul Călărași, după cum urmează:
– în data de 13.12.2017, începând cu ora 18:00, se va desfășura partida de handbal masculin, contând pentru etapa a 15-a a Ligii Naționale de Handbal, între echipele AHC Dunărea Călărași 2014 și CS Politehnica Iași;
– în data de 14.12.2017, începând cu ora 18:00, se va desfășura partida de futsal din Liga I, contând pentru etapa a 13-a (restanță), dintre echipele AFC Dunărea 2005 Călărași și Autobergamo Deva.

Accesul publicului şi măsurile de ordine în incinta Sălii Polivalente se realizează cu agenţi ai societăţii specializate de pază şi protecţie, contractată de organizatori.

Echipajele de jandarmerie prezente în zona imediată şi apropiată a locului de desfăşurare a manifestării sportive, vor asigura condiţiile de securitate pentru toţi participanţii şi vor acţiona pentru prevenirea producerii oricăror fapte antisociale, intervenind în cazul în care ordinea publică va fi tulburată.

Jandarmeria Călăraşi recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

Participanţii la aceste manifestări sportive trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine în apropierea şi în incinta arenei sportive.

Written by infomuntenia.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Accident la „Volna”. Patru autoturisme implicate

Dosar penal pentru un tânăr de 19 ani din Călărași