in

PSD Călăraşi: “Guvernul şi ex-premierul Boc au fost simple instrumente în mâinile lui Traian Băsescu”

PSD Calarasi

Votul de astăzi, din Parlament, reprezintă o primă bătălie câştigată în faţa lui Traian Băsescu şi o prefigurare a rezultatului alegerilor. Guvernul şi ex-premierul Boc au fost simple instrumente în mâinile lui Traian Băsescu iar votul de astăzi este un vot împotriva preşedintelui, împotriva furtului din banul public şi împotriva fraudării alegerilor!

Nu trebuie să regretăm căderea Guvernului deoarece Cabinetul Boc a fost cel mai slab guvern din punct de vedere al rezultatelor economice din ultimii 20 de ani. Nu numai că a fost incapabil să gestioneze domeniile economice astfel încât să scoată România din criză, ci, mai mult, a declanşat o criză politică.

În aceste zile, reprezentanţii tuturor partidelor din opoziţie vor purta discuţii pentru formarea unui nou guvern. Având în vederea situaţia actuală, PSD va  susţine un premier independent şi un guvern de tehnocraţi, care să organizeze transparent şi corect alegerile şi să se preocupe de problemele economice urgente ale României. Avem nevoie de un guvern care să risipească orice urmă de suspiciune cu privire la fraudarea alegerilor şi este foarte important ca noul guvern să fie unul legitim şi să beneficieze de sprijinul tuturor partidelor din Opoziţie.

Dana Traian
Vicepreşedinte PSD Călăraşi