A fost prins criminalul din Roseţi | Acesta este suspect şi pentru violul unei bătrâne

Activităţile desfăşurate de poliţişti sub coordonarea procurorului, în cazul privind omorul comis la data de 13 martie a.c. asupra unei bătrâne din Comuna Roseţi au condus la identificarea suspectului / Din cercetările efectuate a rezultat că, în cursul anului 2009, suspectul a violat şi o vecină a victimei

În urma cercetărilor efectuate în ultimele săptămâni de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Călăraşi, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Călăraşi, a fost identificat V. ION EUGEN, de 18 ani, din Comuna Roseţi, Judeţul Călăraşi, fără antecedente penale, suspect de omorul comis la data de 13 martie a.c. asupra lui C. PETRIA, de 69 ani, din aceeaşi localitate, anunţă Biroul de Presă al IPJ Călăraşţi.

În urma efectuării necropsiei femeii, medicul legist a stabilit că ,,moartea a fost violentă, s-a datorat asfixiei mecanice prin sugrumare şi compresie toracală în cadrul unui politraumatism cranio-toraco-brahial, comprimare între două corpuri dure şi loviri repetate cu corpuri dure”.

Suspectul locuieşte la câteva case depărtare de imobilul unde a fost găsit cadavrul victimei. Acesta a recunoscut în faţa anchetatorilor comiterea faptei.

În urma cercetărilor efectuate a rezultat că V. ION EUGEN este suspect şi de infracţiunea de viol, comis în cursul lunii iulie 2009, când a pătruns în locuinţa altei vecine, M. TEODORA, de 75 ani, cu care a întreţinut raporturi sexuale, împotriva voinţei acesteia.

Poliţiştii au stabilit şi că, în luna februarie a.c., suspectul a pătruns fără drept în locuinţa altui localnic, C. ION, de 46 ani, din Comuna Roseţi, pe care l-a deposedat prin violenţă de un telefon mobil.

La data de 29 martie a.c., Parchetul de pe lângă Tribunalul Călăraşi a luat măsura reţinerii lui V. ION EUGEN pentru 24 ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Tribunalului Călăraşi cu propunere de arestare preventivă pentru omor şi viol. Acesta a fost introdus în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi.

Unii au citit și asta: