CATENA a deschis o nouă farmacie în municipiul Călăraşi

Cu doar câteva zile înainte de Crăciun, CATENA a deschis o nouă farmacie în municipiul Călăraşi. Unul dintre cele mai moderne lanţuri de farmacii din România este acum la dispoziţia călărăşenilor şi în locaţia de pe str. Prelungirea Bucureşti, aproape de intersecţia cu str. Zăvoiului, în locul fostului magazin Mobexpert.

CATENA, lanţul de farmacii cu cel mai mare număr de clienţi fideli din România, vine, acum, în sprijinul călărăşenilor cu sfaturi şi recomandări profesioniste şi o gamă largă de produse farmaceutice şi parafarmaceutice, cosmetice şi dermatocosmetice, remedii homeopate şi terapii naturiste.

CATENA are contracte de colaborare cu Casa de Asigurări de Sănătate în vederea eliberării reţetelor gratuite şi compensate, inclusiv antidiabetice şi produse oncologice.
Farmacia inaugurată cu două zile înainte de Crăciun este cel de al patrulea centru CATENA din municipiul Călăraşi şi cel de al nouălea la nivel de judeţ.

Farmaciile Catena reprezintă unul din cele mai moderne lanţuri de farmacii din România, fiind prezente pe tot cuprinsul ţării.
La inaugurarea ultimei farmacii CATENA din Călăraşi au participat şi Marian Dinulescu – director al Casei de Asigurări de Sănătate Călăraşi şi primarul municipiului, Daniel Drăgulin, alături de Valentin Chelu, director filială zona sud CATENA.

Unii au citit și asta: