Elena Udrea a cumpărat o bicicletă unui sinistrat

Un sinistrat din comuna nemţeană Gâdinţi a primit, marţi, cadou de la ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, o bicicletă nou-nouţă.

Elena Udrea a fost impresionată de modul în care pensionarul, în vârstă de 80 de ani, a ”analizat” legile privind restricţiile bugetare.  “Eu, după mintea mea, cum am socotit, era mai bine dacă îmi tăia 15% din pensie decât cu mărirea de TVA”, i-a spus pensionarul ministrului Elena Udrea.

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului l-a rugat în acel moment pe şoferul personal să plece imediat în municipiul Roman şi să caute o bicicletă pe care să o achiziţioneze cu banii din poşeta lăsată pe bancheta din spate.

După aproximativ 45 de minute, timp în care şoferul ministrului a fost nevoit să caute acasă proprietarul magazinului pentru a-l redeschide, acesta s-a întors în comuna Gâdinţi cu bicicleta. “Vă doresc să umblaţi cu ea mult timp de acum încolo şi să facem turism cu bicicleta. V-o dăruiesc din toată inima”, i-a spus Elena Udrea pensionarului. “Vă mulţumesc frumos pentru cadou dar să ştiţi că nu las nici bicicleta veche pentru că am ieşit la pensie cu ea”, s-a adresat pensionarul ministrului Elena Udrea.

În comuna Gâdinţi, Elena Udrea a vizitat mai multe locuinţe inundate de viituri şi a fost nevoită să răspundă şi unor provocări din partea unor localnici.  “Dumneavoastră mergeţi cu cizme cu 1500 de euro şi cu poşete de 2000 de euro şi noi murim de foame”, i s-au adresat o parte dintre localnicii din Gâbinţi, ministrului Udrea. sursa:  AGERPRES