PSD-iştii de la Călăraşi regretă vremurile lui Doru Ioan Tărăcilă

Doru Ioan Taracila PSD Calarasi

Prezenţa fostului no.1 al PSD Călăraşi, Doru Ion Tărăcilă, la şedinţa de alegeri pentru stabilirea conducerii organizaţiei municipale Călăraşi, a fost una discretă, fostul vicepreşedinte al Senatului alegând să se aşeze pe un scaun de pe ultimul rând al sălii.

Deşi mai mulţi PSD-işti au evocat trecutul glorios al organizaţiei de la Călăraşi, de pe vremea când destinele filialei judeţene erau conduse de Doru Ion Tărăcilă, nici unul dintre vorbitori nu a amintit numele acestuia.

Chiar dacă vreo câţiva PSD-işti au vorbit despre răul făcut de Oana Mizil organizaţiei de la Călăraşi, nimeni nu a dorit să-şi amintească de avertizările pe care Doru Ioan Tărăcilă le-a dat înainte ca aceasta să fie pusă în fruntea partidului.

Taracila PSD Calarasi

Unii au citit și asta:

4 Comentarii

  1. Dar de raul pe care baronul local Taracila l-a facut judetului de ce nu s-a vorbit? Sau crede cineva ca noi calarasenii am uitat? Nu vom uita niciodata!

  2. Din pacate calitatea fostilor membri din perioada Taracila nu se pot compari in nici un fel cu acesti oameni obscuri !!! La Calarasi politica se respira prin PNL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*