in

Proiectele ce vor fi supuse aprobării în ședința Consiliului Local

Vineri, 16.12.2022, ora 14:00, Consiliul Local al municipiului Călăraşi se convoacă în şedinţa ordinară în sala de şedinţe a Consiliului Local Călăraşi și prin mijloace electronice, respectiv aplicaţia WhatsApp/SMS.

Printre proiectele de pe ordinea de zi se află și aprobarea Planului Urbanistic Zonal pentru ,,Construire hală atelier, împrejmuire, amplasare cântar basculă şi spaţii conexe”, situat în municipiul Călăraşi, strada Varianta Nord, nr. 12.

Un alt proiect se referă la aprobarea taxelor speciale prestări servicii funerare către populaţie aferente Administraţiei Cimitirelor Călăraşi.

De asemenea, va fi supusă aprobării organigrama şi statul de funcţii ale unităţii de învăţământ ,,Creşa nr. 1 Călăraşi”, unitate cu personalitate juridică, aflată în subordinea Consiliului local al municipiului Călăraşi.

Va fi supusă aprobării și Documentația de atribuire a contractului de delegare prin concesiune a serviciului de operare a Centrului de Management Integrat al Deșeurilor Ciocănești si a stațiilor de transfer Lehliu-Gară, Oltenița, Călărași, transportul deșeurilor reziduale de la stațiile de transfer la depozitul conform de deșeuri nepericuloase Ciocănești precum si colectarea, transportul deșeurilor voluminoase, deșeurilor din construcții si demolări, deșeurilor menajere periculoase din județul Călărași.

Mai multe parohii din Călărași se află pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local în vederea primirii unui sprijin financiar ( ,,Sfântul Nifon”, ,,Sfântul Ioan Botezătorul” – Alexe, ,,Sfântul Nicolae” – Măgureni, ,,Sfântul Nicolae” – Catedrală, ,,Sfânta Anastasia”, ,,Mircea Vodă” și ,,Sfântul Ierarh Nicolae” – Barbu Ştirbei.

Zona defavorizată Cărămidari beneficiază de un proiect pentru care vor fi supuși aprobării indicatorii tehnico-economici.
Proiectul cu titlul „Regenerarea fizică a zonei defavorizate Cărămidari prin dezvoltarea bazei materiale destinate activităţilor educative, culturale şi recreative”.